Mutluluğuna Kalbimi Bıraktım

6252189d592e24281abbc3665ecba356

Niye sevdim ki seni bu kadar,niye söz geçiremedim kalbime birgün gidebileceğini bile bile. Bilirdim çünkü güzel olan şeyler çok uzun sürmez,ama bu kadar da çabuk beklemiyordum. Şimdi gözümde yaşlarla avuçlarımın içinden kayıp gidişini seyrediyorum içim acıya acıya sesimi bile çıkarmadan.Aslında avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum bu gidişine ama sırf sen iyi ol diye sesimi bile çıkaramıyorum.Çünkü bu gidişin ne senin ne de benim gönül rızamla olmuyor.
Hem bilir misin sevgili  gerçekten sevmek nedir?Gerçekten sevmek,sevdiğinin kim ile olursa olsun mutlu olmasını istemektir.Ve ben bunu tüm kalbimle istiyorum güzel gözlüm sen hep mutlu ol.Hani güldüğün zaman gözlerinin içinde yanıp tüm dünyamı aydınlatan ışığın var ya o hiç bir zaman sönmesin. Sönmesinki ben onu her hissettiğim de senin mutlu olduğunu bileyim.Bileyimki benim sevdiğim bir yerlerde çok mutlu ve ben de senin mutluluğunla avunabileyim.Sevgili ben senin mutluluğuna kalbimi bıraktım, kalbimi hep sıcak tut olur mu…

SİYAHGOLGE

Mutluluğuna Kalbimi Bıraktım” üzerine 14 düşünce

  1. Cenapbey

    Çok içten, çok duygusal bir yazı olmuş gerçekten. Sevgiliye bu kadar zarif ve ince hislerle bağlanmak ancak böyle olur. Hele ki o üzülmesin diye katlanılan acı ve ayrılıklar. Dilerim yüreğinizdeki kor sevgili tarafından söndürülür. Yüreğinize sağlık.

    Liked by 2 people

    Cevapla
  2. 🐞 UĞUR BÖCEĞİ 🐞

    aşk öyle güzeldir kardeş
    Bazen güldürür, bazen ağlatır
    bazen dizelere dökülür söyletir.
    Aşk işte! Bir anda kapıldığın kopamadığın, iliklerine kadar işleyen duygudur. Aşk; aşk işte! Yeniden kavuşursun inşallah kardeş, ne deyim. Önce ALLAHımıza sonra birbirinize aşk kölesi olursunuz. Ne deyim.

    Liked by 1 kişi

    Cevapla
    1. siyahgolge Yazıyı Yazan

      Aşk değil mi zaten çoğu zaman kalemi kağıdı elimize aldıran,sözcüklerin arasında teselli bulduran. Aşk aşk işte evet onsuz olamayacağımız hayatın vazgecilmezlerinden biri.Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

      Liked by 1 kişi

      Cevapla
  3. Uruk Hai

    Aşkı tanımlamak çok zor. En zoru da ulaşılamayan ya da bir sebepten sonlandırılması gereken ama bitmemiş, tamamlanmamış sevgiyi tanımlamak sanırım. Ben insanın hep dokunmaya duyarlı bir varlık olduğuna inanırım. İnsan sevdiğinin elini tutmadan, başını dayayacağı o omzu aradığında bulamadan nasıl hissedebilir ki sevgisinin huzurunu, gücünü? Kadın olsun erkek olsun, kendisini kayıtsızca bırakabildiği ve sığınabildiği yerdir “sevgili”… Sevgili, ait olmaktır. Sonundaki -li eki ile sevgisinin ait olduğu yeri gösterir. Yüzünü, nefesini; boynuna saklayabildiğin kişidir sevgili. O boyundan huzur kokusunu alandır.

    Bitişler, ne yazık ki başlangıçlar kadar gerçek ve hayatın parçası… İstemli ya da istemsiz, gün olur da o bitiş yaşanırsa eğer; sevgiliye düşen en önemli şey, o ana dek yaşanan o huzuru, mutluluğu, birlikte büyütülen sevgiyi hatırlatacak anlara, anılara sahip çıkmaktır. Güzel ve huzur verici anıları beraberinde götürmeli insan, ayrılık noktasına geldiğinde. Çünkü bunları yaşayan ve yaşatan iki insan, bir süreliğine bile olsa, birbirlerine aittiler ve sevgiyi inşa ettiler. Bundan daha özverili, daha zor bir oluşum zor bulunur.

    Liked by 1 kişi

    Cevapla

Yorum bırakın